Cutter & Buck Tour är igång!

Efter flera år som officiell partner har nu Cutter & Buck tagit steget upp och tagit över titelsponsorskapet. Cutter & Buck Tour är den högsta nivån av proffstävlingar för herrar i Norden. Här får golfspelare från flera länder möjlighet att tävla, utvecklas och spela sig vidare till de högsta nivåerna i Europa.

Klicka in dig på Cutter & Tour’s webbplats, där finns allt du behöver veta!

Nu har säsongen startat och vill du se tävlingsprogrammet för 2024 hittar du dem här:
Undertourer till Cutter & Buck Tour är Future Series och Ligma Tour.

 

Pressrelease Cutter & Buck Tour
Dingle 2023-07-06

New Wave Group med varumärket Cutter & Buck har tillsammans med Svenska Golfförbundet tecknat ett nytt avtal gällande titelpartnerskap för den nordiska proffstouren för herrar. Avtalet sträcker sig under en fyraårsperiod med start 2024. Det nya namnet blir Cutter & Buck Tour.

—————————————————————————————————————————–

Efter flera år som officiell partner tar nu Cutter & Buck steget upp och tar över titelsponsorskapet för Svenska Golftouren herr. Förutom titelsponsorskapet kommer Cutter & Buck också årligen arrangera en egen deltävling på Cutter & Buck Tour under avtals-perioden.

– ”Vi har jobbat med Cutter & Buck under många år och de har länge stöttat touren. Därför känns det här fantastiskt kul att de nu vill ta steget och representera touren på högsta nivå. För oss är Cutter & Buck den perfekta samarbetspartnern, vi ser verkligen framemot det här samarbetet, säger Frida Bräster”, Ansvarig för Proffstävlingar hos Svenska Golfförbundet.

Cutter & Buck är ett välkänt varumärke på proffstourerna och som leverantör av merchandise till stora golftävlingar världen över bl.a US Open. Cutter & Buck är ett amerikanskt livsstilsvarumärke, grundat 1990, med rötterna i Seattle vid Stilla Havets nordvästra kust som ägs av det börsnoterade bolaget New Wave Group (Nasdaq OMX Stockholm Large Cap). Som ny titelsponsor så tar Cutter & Buck nästa steg i sin satsning mot att ytterligare utveckla och etablera varumärket inom golfen på den europeiska marknaden.

– ”Vi är både oerhört stolta och fantastiskt glada att få möjligheten att bli titelsponsor till proffstouren. Efter fler års framgångsrikt samarbete med Svenska Golfförbundet så får vi äntligen lyfta samarbetet till den nivå vi länge önskat. Vi är på stark frammarsch med Cutter & Buck både i Sverige och övriga Europa och med denna satsning kommer varumärket att stärkas ytterligare, säger Tomas Jansson”, VD New Wave Mode AB.

Länk till film från Arlandastad

Information | Cutter & Buck
Klas Blomqvist – Försäljningsansvarig, 0708-998082, klas.blomqvist@newwave.se
Niklas Henriksson – Avtalsansvarig, 0708-998011, niklas.henriksson@newwave.se
Camilla Fjordland – Marknadsansvarig, 0708-998081, camilla.fjordland@newwave.se

Information | Svenska Golfförbundet
Frida Bräster – Ansvarig proffstävlingar, 08 622 15 82, frida.braster@golf.se
Mathias Resare – Marknadschef, 08 622 15 55, mathias.resare@golf.se